Перфектната детска стая с модулните системи на Венус

обзавеждане

Детската стая заслужава особено внимание. Когато обзавеждаме стаята на нашите съкровища, изискванията са изключително много – надеждност, безопасност, дизайн, който да е по вкуса на детето. Малчуганите имат своето ясно изразено мнение и вкус, те предпочитат определен цвят или си имат любим анимационен герой. Разбира се детско обзавеждане https://www.venus.bg/детска-стая/детски-стаи-комплекти предлага модулни системи, които са може би най-ефективното решение да се направи една стая оптимално практична. Имате възможност да проявите своята креативност, като аранжирате модулите по ваш вкус и желание.

Визията на детската стая

В модерното детско обзавеждане преобладават светлите нюанси, а на особена почит е белият цвят. Системата с легло, етажерка, бюро, гардероб, скрин и шкафче до бюрото е наистина перфектният избор за всеки един ученик. За по-атрактивно оформление се предлага детско обзавеждане в цвят металик, а интересен елемент са леглата, които се трансформират в бюро. Клиентите на магазин Венус, имат възможност, освен да купят цялостно детско обзавеждане, също така да изберат отделни допълващи модули. За по-големите деца е добре да се спрете на модели с двукрилен гардероб, тъй като заедно с възрастта и нуждата им от пространство се увеличава.Детско обзавеждане

Детско обзавеждане Анди, предлагано от мебелен магазин Венус е чудесният пример за това, как една стая може да бъде креативна:

  • Промоционална цена от 779лв на 649лв;
  • Легло с две чекмеджета за съхранение на вещи под матрака;
  • Ракла с предно отваряне. Перфектна за прибиране на спалното бельо;
  • Шкаф с гардероб и два лоста за закачалки;
  • Бюро и удобен шкаф до раклата.

Модерното детско обзавеждане, ще помогне на вашето дете да се отпусне максимално в домашната обстановка. Когато обзаведете стаята по най-красивия начин, ще направите детето неимоверно щастливо. Не губете повече време, а разгледайте каталога на магазин Венус и се запознайте с актуалните предложения. Да не забравяме и примамливите цени, които ви очакват там.