Гранитна мивка – тенденциите в съвременните кухни

мивка

Търсите си нова кухненска мивка? Но искате да е хубава и здрава? Да е цветна? Да се чисти сама… малко прекалявате с това изискване J!  Ако може да не е толкова скъпа! Е, наистина претенциите ви станаха много, но все пак имаме нещо интересно, което да предложим според критериите, които подадохте. И въпреки дългия списък с изисквания се оказва, че има такава мивка. Направо не е за вярване, нали! Гранитна мивка е вашето правилно решение и следва да се аргументираме защо това е така.

Как гранитната мивка успя да очарова клиентите

Мивката в кухнята наистина е много важен атрибут, който не бива да бъде подценяван по нито един показател. Малко в шеговит тон издадохме основните изисквания на масовия клиент, но наистина взискателността по отношение на избора на тези кухненски продукти са приоритетни и обясними.Единична гранитна мивка

Това, което реално успява да очарова клиентите и да ги провокира да изберат кухненски мивки от гранит са следните особености, които са характерни за тях:

  • Мивките тип гранитни могат да се изработват в разнообразни размери и форми;
  • Те се тонират в богата цветова гама, което е предимство за много клиенти;
  • Материала е с изключително висок клас на износване;
  • Гранитните мивки са толкова здрави, че издържат на удар, ежедневно натоварване;
  • Не се влияят от високи или ниски температури;
  • Те са гладки и лесни за почистване;
  • Новите модели гранитни мивки притежават и антибактериален слой, който не позволява развитието на бактерии и микроорганизми в коритото.

Показателите, по които гранитните мивки превъзхождат останалите на пазара никак не са малко. А до тук изброените са само малка част от специфичните характеристики, които реално провокира, очароват и способстват за това все повече кухни да бъдат оборудвани именно с такива. И както казва българина „Като е гарга – да е рошава!“, така че като ще избирате хубава, качествено  и модерна мивка нека бъде гранитна!