Как да направите спалнята модерна и удобна с готовите комплекти на Венус

спалня

Поръчката на готов спален комплект е може би най-перфектната сделка, която може да сключите. Няма да обикаляте и да разглеждате множество магазини за да търсите легло, гардероб и нощни шкафчета поотделно. С фантастичните предложения на онлайн магазин venus.bg вие получавате много повече. В момента тече акция, която ви подарява към всяко обзавеждане подходящ матрак. Този скъп и ценен артикул, който иначе ще ви струва доста скъпо го получавате като подарък. След което, веднага може да използвате мебелираната стая.

Модерният спален комплект – функции и възможности

Когато търсим обзавеждане, първото което трябва да направим е да си дадем точна сметка пространството в стаята до колко позволява да поставим избраните от нас артикули. Възможността, която ви предоставя мебелен магазин venus е свързана с това, че спалните комплекти могат да бъдат в различен размер. Дори да изберете легло и нощни шкафчета, пак ще останете максимално удовлетворение. Повечето варианти на леглата са снабдени или с повдигащ механизъм или с чекмеджета. Така, че в една малка спалня спокойно може да се лишите от големия гардероб и да заложите на тази опция. Добавете удобен скрин и сте готови. Матракът естествено е много важен за комфорта и без него няма никакво значение, каква точно е мебелировката. Това, че магазина ви подарява матрак е невероятен шанс да използвате обзавеждането на мига.Спален комплект

Спален комплект Арте 160/200 с LED осветление, включен матрак и подарък възглавници – идея от venus:

  • Легло с повдигащ механизъм с амортисьори, предоставящ достъп до подматрачното пространство;
  • Подарък – матрак;
  • Табла с LED осветление с дистанционно управление;
  • Нощни шкафчета;
  • Гардероб с две плъзгащи врати и огледала.

Всеки от нас мечтае, когато се усамоти и си почива, да бъде обграден от практични и елегантно изглеждащи неща. Обстановката оказва сериозно влияние върху нашето настроение и поради тази причина, мебелите трябва да се избират отговорно и с отношение към детайла.