Каква секция да изберете за красив и функционален хол

секция

Мебелите в дома са важни и изборът им не е лесен, но в още по-голяма сила това важи за хола. Помещението което е използвано от цялото семейство, всеки ден и в което понякога каните и гостите си. Там няма много мебели, но пък тези които присъстват са ключови и трябва да бъдат подбирани изключително внимателно. Секцията е точно такъв компонент и от нейната визия зависи общото излъчване в стаята. Предлагаме ви да разгледате предложенията тук https://www.venus.bg/секции/секции-за-хол-и-дневна и да се запознаете за съвременните тенденции в този тип обзавеждане.

Кое прави секции venus толкова харесвани

От известно време клиентите се доверяват на холните секции с по-разчупен дизайн. Те вече не представляват онези огромни конструкции, които закриваха почти цялата стая, а са монтирани красиво на стената, като отделни декоративни елементи. Материалите от които са направени също са здрави и устойчиви, но не така тежки, което позволява по-лесно да се местят и инсталират. Секцията остава все така функционална и винаги присъстват един или повече елементи, които са снабдени с вратички и побират доста неща. В тази конструкция поставяме и телевизора, затова е добре да има модул, който е стабилен и нисък с удобни чекмеджета и рафтове. Днешните модели ви дават възможност сами да изберете местата на които да монтирате отделните елементи, а това придава повече индивидуалност и естетика в дома. Съвременните мебели освен стъклени витрини, могат да бъдат и с инсталирано LED осветление.Холна секция

Холен модел Сион – Карбон/Дъб сонома налична във venus:

  • Моделът е намален на 232 лв;
  • Изработена в цветове: карбон и дъб сонома;
  • Тя ще внесе във всеки дом усещане за комфорт и стил;
  • Разполагате с всичко необходимо – място за ТВ, стъклена витрина с LED осветление, две шкафчета и етажерка.

Мебел, която е атрактивна и красива сама по себе си, но след като декорирате витрините, домашния уют ще превземе конструкцията.