Кои са основните аргументи мотивиращи клиентите да инвестират в композитни кухненски мивки

бяла мивка

Под различни наименования можете да срещнете кухненските мивки, които са изработени от гранит. Предвид това, че се касае за композитен материал, който се състои от кварцов пясък и други подобрители все по-често в търговските обекти се използва термина „композитна“. Това идва да покаже, че става въпрос за изделия, които се създават по специална технология, която изключително повишава качествата на оборудването. А както предполагате едва ли има потребител, който иска да инвестира разумно и не би се възползвал от идеята да се сдобие с най-доброто, което се предлага на пазара. Предложена от Мебели Арена композитнa мивкa може да се окаже решаващ вариант за вашия кухненски интериор. За да е удобно и комфортно докато провеждате ежедневните си занимания с лекота точно днес имате шанса да се възползвате от най-качествените модели, които да поръчате при интерес онлайн.

Защо композитна мивка

Разликите между композитния материал и останалите, от които се произвеждат мивки е огромна. Както вече споделихме ще търсим оптималната ефективност и качество, а приоритетни ще откриете и вие сред колекцията на магазин Мебели Арена. Акцентира се именно на композитните смеси, защото се отличават със следните свойства:

 • Устойчивост на химикали;
 • Издръжливост на удар;
 • Отблъсква бактерии и замърсявания посредством антибактериалния състав;
 • Здравина и неповлияване на материала от високи и ниски температури;
 • Намаляване на шума от течащата вода.

Да, повечето клиенти забелязват, че цената на композитните мивки, които се предлагат в каталога на Арена не са от най-евтините, но това си има логично обяснение. Все пак се касае за оптимално ефективна смес, която е разработена по най-високи стандарти. Това предполага, че направените в проучвания, усъвършенствания и анализи инвестиции не са малко, а от тук и цената на крайния продукт е доста по-висока от тази за алпака или инокс мивки например.

Богатство от цвят и стил

мивкаАко направите собствен анализ за цветовата гама, в която се предлагат кухненските мивки то навярно ще ви направи впечатление, че именно при композитните се наблюдава едни огромен цветови диапазон.

Ако при някои варианти на полимермрамор се представят модели, които са максимум в десетина тона то тук при гранитните имате възможността да избирате измежду над 40 цвята. А това огромно многообразие е добре дошло, тъй като именно благодарение на възможността да изберете най-адаптивния в кухнята си ще си осигурите приятна и уникална атмосфера. Най-интересни за потребителите са:

 • Черен;
 • Графит;
 • Сиво;
 • Бежово;
 • Бяло;
 • Червено и други.

Освежете кухнята и инвестирайте в оборудване, което да използвате с удоволствие.