Защо трябва да имаме красива и удобна холна маса?

маса

Всяка мебел, която ви заобикаля у дома, има своето значение за комфорта на семейството. Дори и по-малките артикули, които са познати с декоративните си функции намират място и правят интериора завършен. Мебели ВЕНУС ви препоръчват актуалните холни маси, които са изключително удобни и елегантни. Те се предлагат в много разнообразни форми и дизайни, което е предпоставка да украсите холната зона и да я направите още по-предпочитано място за отдих.

Важно ли е присъствието на холна маса?

Ако разглеждате интериорни списания сте забелязали, че е в дневната зона винаги присъства малка и практична холна маса. Този елемент осигурява удобство, защото служи като поставка за различни неща: чаша, дистанционно, телефон или нещо друго. В зависимост от размерите на масата тя може да се използва и като трапезна за сервиране на храни и напитки. Това какъв модел ще предпочетете зависи от вашето ежедневие и от начина на използване на съответното помещение във вашия дом.

Ако често каните гости и искате да ги почерпите с нещо вкусно или с напитки, е добре да вземете по-стабилен и обемен модел, който ще ви гарантира достатъчно площ. Едни от най-харесваните са тези с разтегателен и повдигащ механизъм, защото в повечето време са компактни, но при необходимост могат значително да увеличат размерите си. Съобразете се със свободното пространство в дневната, защото то е от значение, когато купувате нови мебели. Присъствието на холна маса ще допринесе за уюта в стаята и ще я направи много по-удобна и практична. Тази мебел би могла да ви послужи и като работна зона, ако разположите там лаптопа си. От Венус ще ви представят – Комплект помощни холни маси 3 бр. Milano – Урарту / Крем / Орех:холни маси

  • Milano“ е комплект от три помощни холни маси с уникален и нестандартен дизайн;
  • подходящи за обзавеждането на Вашия хол или дневна;
  • изработени са със стабилни крака от бук и плот МДФ.

Оригинална и качествено изработена мебел, която ще създаде усещане за повече изтънченост и лукс в помещението.

По какви критерии да открием подходящия модел?

За да изберете хубаво обзавеждане трябва винаги да се съобразявате с останалите мебели в стаята. Важни са още преобладаващи цветове, които е хубаво да се съчетаят с новата мебел, за да се оформи един хармоничен и елегантен интериор. Важен критерий е цената, но ако решите да пазарувате онлайн винаги ще намерите дори и по-луксозни изделия на промоция. Определете размера и формата на плота, защото те трябва да са подходящи спрямо меката мебел която ще ги допълва.