Защо да инвестираме в качествен двуместен кухненски диван?

В повечето случаи, когато търсите нова мебел, държите тя да е изработена от здрави материали и да е на достъпна цена. Днес има много такива артикули, подходящи за всяка зона от жилището. Ще ви дадем идеи, как да направите трапезарията по комфортна и функционална с правилното обзавеждане. Двуместен диван за кухня Мебели ВЕНУС е най-добрата възможност с малко средства да промените атмосферата и да я направите по уютна. Този вид мека мебел е специално изработена за трапезарията и това я прави толкова интересна и практична.

Какви са ползите от присъствието на кухненски диван у дома?

Тази практична мебел се използва от много години и популярността ѝ не спада. Хората я предпочитат, защото е с ниска цена, а в същото време предлага невероятна здравина и устойчивост. Най-важното е, че диванът за кухня може да се разтяга и да се превръща в удобно легло. Благодарение на механизма ще използвате новото обзавеждане много по-рационално, когато искате да си починете след работа или за да настанете гости, които ще нощуват у вас.

Цветът на дамаската я определяте вие, като трябва да изберете вариант от каталог. Помислете добре какъв нюанс ще подхожда на стаята и ще я направи по-свежа и красива. Кухненският диван създава специфичен уют и ви предразполага да прекарвате повече време в тази стая. Имате възможност да поканите гости, да свършите някаква служебна работа или да почете книга настанени комфортно. От Венус препоръчват да разгледате следното ново обзавеждане – Кухненски ъгъл Торонто – с 2 бр. Ракли и функция сън – Бежов с флорални мотиви:кухненски диван

  • представяме Ви изключително достъпния ъглов диван „Торонто“, подходящ за обзавеждане на кухня или трапезария;
  • диванът е съставен от триместен модул, ъгъл и двуместен елемент;
  • този модел притежава удобства като: функция сън (тип падащ гръб трансформиращ се в легло) и две обемни ракли за багаж;
  • двете ракли под седалките предоставят обемно място за съхранение на багаж;
  • диван „Торонто“ се изработва в цвят по избор.

Качествено изпълнен модел, който ще допринесе много за удобството на вашето семейство.

Защо да изберем свежа дамаска с орнаменти?

Понеже тази мебел ще бъде разположена в кухнята, е добре цветовете ѝ да бъдат по ярки и открояващи се. Разполагате с богат каталог, от който да избирате. Съветваме ви да се насочите към десените с някакви орнаменти например флорални или абстрактни. По този начин новата мебел ще стане акцентна в стаята и ще освежи пространството. Съобразете цветовете с нюанса на стените в помещението както и със завесите и килимите. Старайте се да постигнете хармонична обстановка, която да прави дома ви още по-уютен.