Как да създадем модерна обстановка в спалнята с подходящ мебелен комплект?

спален комплект

Има някои стаи, които не променят облика си толкова често. Обикновено това е спалнята, в която щом веднъж разположим мебелите, те могат да се използват наистина дълги години. Днес ви предлагаме да помислите върху възможността да изберете ново обзавеждане, което да създаде една по-различна и модерна атмосфера в любимата стая в която спите. Комплект за спалня Мебели Венус е перфектен шанс с една покупка да направите дома си по-различен и оригинален. Тези артикули са подбрани от производителя по възможно най-красивия и естетичен начин, за да ви гарантират перфектна визия и много удобство.

Какво представляват готовите комплекти за спалня?

Когато преди сте купували мебели със сигурност сте загубили ценно време в това да ги комбинирате по стил, цвят и материал на изработка. Тази задача е важна, но отнема много време и не сме сигурни във финалния резултат. Ако заложим на готовите комплекти за спалня със сигурност ще направим добра сделката, тъй като наведнъж получаваме необходимите артикули за да се чувстваме комфортно.

Те са изработени в една продуктова серия и съдържат точно мебелите, без които не можем. Става въпрос за голямо и комфортно легло, гардероб, нощни шкафчета и скрин. Тук е моментът да помислите внимателно и да измерите свободното пространство, за да сте сигурни, че харесаната мебелировка ще се побере.

Правилно е да не се усеща претрупване на интериора и да има достатъчно пространство за преминаване. Съвременните мебели носят редица удобства като например повдигащият амортисьор на леглото, чрез който може да подреждате в основата му дрехи и багаж. Добра възможност за семействата, които не разполагат с достатъчно пространство за допълнителни мебели. Изберете точния дизайн, който ви допада и ще ви бъде приятно да гледате години наред. От магазин Венус предлагат да разгледате следния модел. Спален комплект Арте с матрак и подарък възглавници – 160/200 см, Черно шагре / Бяло шагре / Бяло гланц:мебели за спалня

  • комплект „Арте“ е модерно и функционално решение за обзавеждане на всяка спалня;
  • този модел е съставен от легло с повдигащ механизъм с амортисьори, предоставящ достъп до подматрачното пространство;
  • табла с LED осветление с дистанционно управление;
  • две нощни шкафчета;
  • гардероб с две плъзгащи врати и огледала;
  • за изработката на модела се използва висококачествено ПДЧ 18 мм.

Красив и стилен комплект, който може да бъде ваш на достъпна цена.

Комплект в какъв цвят да предпочетем за спалнята?

Когато се купува ново обзавеждане е от особено значение да изберем приятни нюанси, които ни допадат. Те трябва да са съобразени не само с личния ни вкус, но и с цвета на стените, завесите и килима. Опитайте се да създадете атмосфера, която предразполага към почивка и релакс, за да се чувствате перфектно, когато сте си у дома и си почивате.