Как да изберем практичен и елегантен спален комплект?

Хората, които държат на своя комфорт и удобство, избират модерни и качествени мебели. Специално внимание трябва да бъде отделено на спалнята като зона, в която прекарвате част от свободното си време. Тук е важно да разполагате с добре комбинирани мебели, които изглеждат красиво и елегантно и са достатъчно функционални. Погледнете каталога на магазин Венус – цък тук, където ще намерите изключителни спални комплекти с подарък матрак.

Как да открием точния спален комплект?

Най-голямо разнообразие от модели ви очаква в специализираните интернет сайтове. Ако пазарувате от такъв търговец имате шанс да разгледате дизайни на доказани производители. Обърнете внимание на различния ценови клас на изделията и се насочете към тези, които са във вашия бюджет. Спалните комплекти с матрак винаги са изгодно предложение, тъй като не купувате мебелите поотделно и те са абсолютно синхронизирани. Това се дължи на факта, че производителят ги е изработил на модулен принцип в една продуктова серия.

Интериорът на спалнята ще бъде оригинален и с професионален почерк, без да сте ползвали услугите на дизайнер. Подаръкът матрак към обзавеждането е още една причина да инвестирате в нещо подобно. Този елемент е задължителен, за да използвате леглото и обикновено е доста скъп. Ще изберете бързо спален комплект, ако измерите свободното пространство в стаята и се съобразите с размерите на мебелите. Всеки елемент трябва да има точно определена зона, в която да се инсталира така, че да се използва лесно и безпроблемно. Цветовете на артикулите зависят главно от вашия вкус и предпочитания. Разгледайте един от моделите в сайта Венус. Спален комплект Сити 7083 – с матрак 180/200 см, Бяло гланц хайглос/Сонома арвен:мебели за спалня

  • евтин спален комплект „Сити 7083“, който включва легло с матрак;
  • гардероб и скрин;
  • леглото разполага с матрак и повдигащ механизъм, който разкрива подматрачното пространство за съхранение на Вашия багаж;
  • гардеробът е с две плъзгащи врати и удобно вътрешно разпределение – два лоста и рафтове за дрехи;
  • скринът е с шест чекмеджета.

Практично решение за спалнята, което е с модерен дизайн и подарък матрак. Цветовете на спалния комплект са в дървесната гама и създават допълнителен уют.

Как да разпределим правилно мебелите в спалнята?

При оформяне на интериора ви съветваме да се ръководите от размера и функционалността на артикулите. Ако в едната част на стаята е разположено леглото, е препоръчително гардеробът да бъде в противоположната зона. Така ще се създаде своеобразен баланс между най-обемните и основни мебели. Нормално двете нощни шкафчета са от двете страни на леглото, за да има всеки от партньорите своя поставка. Отделете време, за да измерите свободното пространство и да сте сигурни коя мебел къде ще може да се инсталира.