Запознайте се със спецификациите на офис столовете преди да ги закупите

офис стол

Знаете ли, че първия офис стол се е появил на бял свят през 1849 година? За негов баща се смята Томас Уорън, който представя своето творение на мебелно изложение в Лондон през 1851 г. Е, разбира се, че основните особености на модела са били в по-атрактивната му визия както и осигуряването на повече удобства за тялото в сравнение с трапезните видове, но на практика от тук тръгва развитието на тази мебел, която днес се сита за една от най-широкоразпространените. Ролята на съвременния офис стол е в това да осигури на потребителя много повече комфорт и удобство особено в случаите, когато се работи продължително време в седнало положение. Предложените в каталога офис столове Арена са една разумна концепция, от която всеки би могъл да се възползва, в случай, че предстои да подмени офисното мебелиране.

Спецификации

Като една от най-важните офис мебели, на които разчитат не малък брой служители в една фирма е повече от ясно, че преди да бъде избран какъвто и да било модел се налага да се запознаете със спецификациите на продукта. Състоянието, в което трябва да работите не бива да предполага умора и изтръпване накрайниците. Всяко трудово мероприятие се отличава със своите особености и това налага да бъде избрано подходящото офис обзавеждане.

Към пакета от ключови спецификации, на които е необходимо да отговаря един офис стол се нареждат:

  • Маневреност;
  • Регулиране на функциите според предпочитанията на потребителя;
  • Стабилност и надеждност;
  • Гаранция за оптимален комфорт на най-уязвимите зони като гърба, врата и кръста.

Приложите ли личната си взискателност към правото на избор то така ще можете да си гарантирате благоприятни условия за работа без значение от продължителността на престоя на едно място.

Кой е вида за вас

столВ колекцията от решения Арена ни представя доста дълъг асортимент от многофункционални идеи и предложения. Избирането не е лесно, защото има редица важни показатели, от които да се водите за постигане на крайната ви цел. За удовлетворение и то от най-висока степен на първо място е важно да се запознаете с видовете офис столове, техните качества и особености.

Подходящ за вашите потребности вид може да се окаже:

  • Работен, универсален вариант, чиито спецификации покриват минималните за такъв тип офисна мебелировка;
  • Директорски стол. Това е едно високо ниво на оборудване, в което тялото ви наистина ще изпита истинска наслада;
  • Геймърски стол. Това, че повечето хора го свързват с дълъг престой в игра на видеоигри не означава, че не можете да го използвате и за работа.

Типа на модела не е за подценяване, тъй като всеки от тях се характеризира с различни особености и качества.