Защо е важно да обзаведем кухнята функционално и стилно

кухня сити

Има една стая в дома ни която трябва да бъде обзаведена много внимателно, защото ролята и е ключова за комфорта на цялото семейство. Това е кухнята в която приготвяме храната за всички, съхраняваме неща, а често там закусваме и пием сутрешното си кафе. Мебелировката е добре да предлага различни функционалности, да бъде красива като дизайн, за да предразполага и да носи уют. Мебели Венус ви предлагат елегантни комплекти от които да избирате, за да бъде домът ви модерен и организиран. Изработката на отделните мебели е изключително прецизна и съставена от здрави и надеждни материали.

Какви са характеристиките на модерните кухненски мебели

Когато изберете ново обзавеждане за тази зона ще разберете колко много ползи ви носи съвременния дизайн. Електроуредите могат да бъдат вградени в различните шкафове и така всичко изглежда подредено и се почиства много по-лесно. Имате два реда шкафове – горни и долни, работен плот както и термогръб. Общо тези неща съставляват красива конструкция в която да подреждате различните домакински принадлежности. Имате достатъчно пространство за подготовка на продуктите, а печката, мивката и хладилника ще бъдат съвсем близо. Комплектите, които ще откриете в интернет магазина са изработени в различни размери и форми, за да отговорят на предпочитанията и изискванията на клиентите. Обърнете внимание на следния вариант от Венус. Готова модулна кухня Лиза М с термоплот – 200 см. – МДФ Бял мат/Бяло:кухня лиза

  • Готова модулна конфигурация „Лиза М“ с горни и долни кухненски шкафове с включен термоплот за всяко шкафче;
  • Модулната кухненска система позволява да конфигурирате шкафчетата в зависимост от Вашите нужди;
  • Разполага с много шкафове, с витрини, шкаф с чекмеджета – всичко необходимо за една компактна и функционална кухня;
  • Материалите за изработка са MDF и ЛПДЧ.

Съвременната тенденция диктува да изберем светлите нюанси. Този модел е прекрасен пример за това как може да направим стаята елегантна и функционална. Благодарение на белия цвят ще остане модерна много дълго време.

Защо е важна формата в която ще са монтирани мебелите

Отделете необходимото внимание и за избор на форма в която да бъдат монтирани шкафовете. Много хора предпочитат г-образната кухня, защото тя предлага възможност да се обособи ясен работен триъгълник и това да ни помогне по-лесно да приготвяме храната, като не извършваме никакви излишни движения. Има и доста други възможности, които не са за пропускане – линейната форма е перфектна за по-малките апартаменти, а островната изглежда раздвижена и работната площ може да бъде изнесена в средата на помещението. Преценете какви са точните размери и изберете най-оптималната форма за вашия дом.