Каква е необходимостта а земеделското стопанство от качествен плуг

навесен плуг

Плугът е прикачен инвентар, който е широко използван елемент при отглеждането за различни видове култури. Изумителна лекота и удобство предоставя на фермерите, които се занимават с отглеждане на плодове, зеленчуци, зърнено-житни култури, други трайна насаждения. Разнообразието, от надеждни и здрави решения родно производство можете да намерите тук mass.bg/плугове. В онлайн платформата на MASS са изложени машини, които могат да направят обработването на площи с различна структура лесно, бързо и рентабилно.

Помощник за всеки земеделски стопанин

Мнозина смятат, че само едрите земеделски производители имат нужда от плуг. Но за онези от вас, които са занимават със селско стопанство като хоби или като метод за отглеждане на храни лично производство плуга е от съществена значимост. В колекцията на българския производител се предлагат варианти, които са благоприятно решение за осигуряване на оптимално ефективни решения както за големи така и малки площи.

Основното, което е необходимо да имате предвид е, че плуга е незаменим помощник, с който:

  • Спазвате прецизно агротехническия план за обработки за съответната култура;
  • Разполагате с мощно средство за бързо подобряване плодородието на почвата;
  • Справяте се отлично с основно мероприятие, което е необходимо да се прилага поне два пъти годишно с оглед аериране на почвата и нейното обогатяване.

Отличните технически характеристики на моделите предоставени от MASS заслужават вашето внимание и са перфектната инвестиция, която ще ви служи оптимално дълго във времето.

Видове и опции за покупка

плугВсеки тип стопанство се отличава със своите особености. Това е в основата на прикачения инвентар, който земеделците следва да притежават и да прилагат при провеждане на агротехническите мероприятия. Както споменахме стопанствата се отличават по своя обем както и типа почва, която бива обработвана. Именно затова пазара при плуговете е напълно съобразен с нуждите на фермерското съсловие.

Гамата от решения за ефективни и рентабилни обработки включва следните варианти плугове, които можете да изберете за вашето стопанство:

  • Навесен с хидравлично регулиране
  • Навесен конвенционален с хидравлична защита;
  • Модел с пружинна защита;
  • Олекотен мини вариант;
  • За лозаро-овощарски дейности.

На този основен асортимент залагат в производствената си гама от MASS. За да се постигнат отлични производствени резултати това, което е необходимо да вземете предвид е правилната инвестиция за прикачен инвентар.

При необходимост от консултация за това кой вид би бил благоприятен за спецификата и характеристиката на стопанствата, които обработвате можете да се доверите на специалистите от MASS. За идеална обработка, образуване на бразди с перфектно еднаква височина или изравняване на повърхността вече знаете на кой производител си струва да се доверите.