Как се избират мебели за антре

антре

Ако си мислите, че банята е най-малката стаичка в един дом то как бихте описали габаритите на своя коридор? Да, това също е от помещенията, които не се отличават с кой знае какви пропорции, а това често се оказва сериозно изпитание относно обзавеждането му. За да не става така, че да се превърне в неудобство използването на коридора днес ще представим няколко важни съвета за това как да изберете за антрета мебели, които да се адаптират, да са практични и да осигурят личния ви комфорт у дома.

Мебели на фокус

Антрето е визитката на едно жилище. Това, което първо виждат хората, които звънят на вратата ви дава много точна информация относно това що за хора се, какви са вашите предпочитания към стил и облик на вещите и интериора, който ви заобикаля. Мебелите за антрета могат да бъдат два основни вида:Портманто

  • Готови за цялостно обзавеждане, в което е включено абсолютно всичко нужно за организирането на коридорната площ;
  • Единични мебели, които е необходимо да съчетаете по размер, форма и стил.

И двата варианта могат да ви свършат перфектна работа като избор за мебели, с които да обзаведете своето антре, но има други детайли, с които искаме да ви запознаем за да можете да постигнете удивителен резултат:

  • Поради това, че антрето е зона лишена от естествена светлина избирайте мебели, които са в светли тонове;
  • Не прекалявайте с габаритите на обзавеждането, защото в крайна сметка ще се наложи по някакъв начин да се разминавате с позиционираните в антрето детайли;
  • Препоръчват се огледални гланцирани повърхности, тъй като така ще успеете да се възползвате от оптическия ефект, който ще предизвикате и ще уголемите визуално интериора.

Това са много важни моменти, които могат да ви помогнат да се справите доста добре, като истински дизайнери и декоратори, чиято цел е да моделират приветливо и комфортно антре.