Мебелите в спалнята – акцент и функционалност

комплект

Със сигурност мебелите са важният елемент, който изгражда един дом. А това да изберем качествени, добре изглеждащи и удобни е приоритет за всяко едно семейство. Мебели Венус – онлайн магазин, който представя на вашето внимание чудесни решения за всяка една от стаите в жилището ви. Днес обаче ще поговорим малко повече за спалнята. Тази стая е натоварена с нелеката задача да ни предостави релакс и уют в така забързаното ежедневие. Аз също и да се храни всичките ни дрехи и най-разнообразни вещи. Модерните спални комплекти, може би са това, което най-добре ще организира цялото пространство.

Кой цвят да харесаме за спалния комплект от Мебели Венус

Все по-атрактивни стават гланцовите повърхности, те създават усещане за лукс и стил, а когато тоновете са светли оптически разширяват пространството. Ако искате спалнята ви да е модерна и в същото време да е изтънчена, то със сигурност изборът на такъв тип обзавеждане е много подходящ. За любителите на ретро стила, е добър избор спалният комплект в светло дърво с класически изчистени дръжки. Леглото с повдигащ механизъм от мебели Венус създава допълнително място, което бихте могли да ползвате, като ракла, а скринът бързо ще се превърне в удобна тоалетка. Крайният резултат ще бъде красива, функционална и в модерен стил спалня."Мебели Венус"

Спален комплект Аполо тъмен/пясъчен дъб – с включен матрак:

  • Мебели Венус ви правят отстъпка и целия комплект може да бъде купен на цена от 717 лв;
  • Легло с подарък матрак „Даная“;
  • Просторен трикрилен гардероб с огледало;
  • Два броя нощни шкафчета и практичен скрин;
  • Приятни и актуални цветове миксирани чудесно – тъмен и пясъчен дъб.

Обновяването на спалнята ще ви се стори детска игра с перфектните и качествено изработени предложения от мебели Венус. Кой би отказал – голям и изключително необходим подарък като матрака? Ако имате въпроси консултантите ще се радват да ви помогнат.