Доверете се на опита на професионалните чистачи от Евроклиър

почистване

Услугите в сферата на почистването навлизат в едно много високо ниво на професионалното обслужване. Безспорно, когато се касае за експертна намеса от страна на екип това, което е важно да е да се направи оценка на услугата и да бъде избран екип, който да отговори на нуждите на клиента. Обикновено във всеки град има утвърдени в бранша фирми, които се ползват с висок рейтинг и клиентите не се колебаят да ги наемат. Коя е компанията от Пловдив, на която можете да разчитате за да получите най-доброто за своя дом, офис или друг вид търговска площ? Представяме днес Евроклиър Пловдив – екип от професионалисти с над 20 годишен опит в областта на почистването на имоти и пространства с различно предназначение и квадратура. Какво ще получите и колко ще ви струва ще разберете от следващите редове.

Защо да изберете професионалисти

Дори да сте чували само хубави неща за въпросната компания то имайте предвид, че преди да наемете екипа от чистачи ви съветваме да обърнете внимание на някои ключови въпроси. Те ще ви гарантират качество на обслужването, а освен това ще можете да разчитате на свежест и перфектна хигиена, която ще остане задълго след като професионалистите са свършили своята работа. Ето как да сте сигурни в перфектните резултати:

 • Обърнете внимание на коментарите и споделеното от клиенти на компанията;
 • Запознайте се с уредите и машините, с които екипа работи;
 • Не подценявайте марката на препаратите, с които се почиства;
 • Винаги изисквайте гаранция за платената цена за услугата.

Компетентността и отговорността на Евроклиър не случайно нарежда компанията на челни позиции пред конкурентите си в Пловдив, защото в основата на експертното почистване е следването на принципите за качествено прилагане на услугата.

Услуги на фокус

професионално почистванеВ зависимост от типа на жилището, офиса, обекта който предстои да бъде почистен имайте предвид, че услугите по хигиенизирането им могат да бъдат с различен обхват и цени. За да се запознаете с най-добрата оферта е необходимо да попълните информационен лист на база на който ще получите съответното предложение.

Едни от най-приоритетните за клиентите услуги са свързани с периодичния абонамент, който не само се оказва супер ефективен като метод за осигуряване на чистота и комфорт в интериора, а ще ви струва и в пъти по-евтино. ето и част от предлаганите от фирмата от Пловдив дейности:

 • Почистване след ремонт и строителство;
 • Обслужване на офиси и административни сгради;
 • Измиване на прозорци на сгради с висока етажност;
 • Поддържка на фасади;
 • Пране на тапицирани мебели;
 • Пране на матраци;
 • Поддържане и машинно пране на меки подови настилки – мокети, килими и други.

За перфектни резултати е се колебайте да поискате оферта за търсената от вас услуга, която от Евроклиър Пловдив с удоволствие ще предоставят.