Кои са най-търсените и актуални видове шкафове за коридор?

шкаф

Една от най-важните зони във всеки дом, която трябва да бъде обзаведена разумно е коридорът. Тук трябва да присъстват няколко основни артикула, в които да съхранявате дрехи и обувки. Има значение какви модели ще изберете, за да изглежда пространството уютно и комфортно. Венус – шкафове за обувки може да разгледате в каталога на търговеца онлайн. Артикулите се отличават с красивия си външен вид и множеството удобства, които ви предлагат. Те са направени от познати и устойчиви материали като MDF, ПДЧ и естествена дървесина. Благодарение на това ще ги използвате достатъчно дълго и ще се радвате на добре подреден и гостоприемен дом.

Има ли конкретни варианти, които впечатляват потребителите?

Ако разгледате новите предложения ще забележите, че те са много различни като размер, капацитет и дизайн. Това дава шанс на всеки да обзаведе дома си точно както си го е представял и да направи обстановката според личния си вкус. Отличават се определени модели, защото включват множество съвременни удобства. Един от тях е шкафът за обувки с място за сядане, който изглежда като малка и практична пейка. В горната част са инсталирани меки възглавници, тапицирани с изкуствена кожа, които могат да бъдат в няколко отделни нюанса. Ако изберете подобен артикул няма да купувате отделно пейка или фотьойл, ще спестите средства и пространството ще стане много приятно и уютно.

Друг шкаф, който прави силно впечатление е вертикалният снабден с много на брой отделения. Включено е голямо огледало и стилът е достатъчно съвременен. Моделът може да се използва не само у дома, но също така в хотели и офиси. Бъдете внимателни когато избирате нов шкаф за обувките, понеже размерите имат значение. Трябва да ги съобразите както със свободното пространство в антрето, така и с артикулите, които ще съхранявате вътре. От магазин Венус ви препоръчват един чудесен примерен вариант. Шкаф за обувки Сити 4039 – Кестен вирджиния:висок шкаф

  • шкаф за обувки „Сити 4039“ е снабден с врата с огледало;
  • има още рафтове и закачалки;
  • моделът побира от 8 до 10 чифта обувки;
  • за изработката му се използва ЛПДЧ 16 мм.

Стилен и красив шкаф, чрез който ще обновите пространството и ще го направите по елегантно.

Защо да изберем обзавеждане изработено от ПДЧ?

Този съвременен материал вече се наложи като предпочитан от производители и потребители. Неговата достъпна цена не е единственото което ще ви насочи към мебели изработени по този начин. ПДЧ плоскостите се обработват лесно и могат да бъдат невероятно луксозни, защото позволяват да се направят мебели в различни цветове. Имат ламинирано покритие което защитава повърхностите от повреда, почиства се лесно и запазва красивия дизайн на изделието по-дълго време.