Най-добрите модулни кухни

Луксозна кухня

Кухнята се обзавежда най-трудно. Причините за това се дължат на факта, че има много голям брой модели и възможности, от които да се избере подходящата за нашата зона за готвене. Вариациите са добри и това, че има разнообразие е добре дошло за клиентите, тъй като по този начин клиентите имат право да използват тази, която напълно да отговори не техните претенции и изисквания. Мебели Арена днес ни представят най-добрите продукти от раздел модулни системи, тъй като се оказва, че тези мебели са изключително ефективни и подходящи за това да се гарантира нещо повече от удобство.

Модули за кухня Кети

кухня КетиСтартираме представянето на една супер достъпна конфигурация от модули. Модела е приемлив от гледна точка на това, че действително може да даде свобода на вашата фантазия. Много елегантност, адаптивност и очарование ви очаква с използването на този тип мебелировка, тъй като реално Кети е кухня, която може да бъде създадена в няколко варианта:

  • Ъглов;
  • Едноредов;
  • Двуредов.

Модулите биха могли да се разпределят така, че действително да удостоверят една съвършена концепция, която да позволи свободно и спокойно да показвате своите изяви в зоната за приготвяне на кулинарни шедьоври.

Изключително стилна композиция, изработена от здраво 16 мм ПДЧ в цвят бяло и венге. Можем да споделим, че тук става въпрос за класически модел, който наистина ще задоволи вашите високи критерии за качествено и уютно организирана кухня.

Система от модули Версаче

Не си мислете, че тук ще представим типичния за бранда кич. Всъщност модела е изключително изтънчен и изискан и единственото, което би дефинирало продукта като Версаче е дискретната декоративна лайсна. Продукта е здрав и модерен с опционално използване на различни видове елементи, с които можете да постигнете съвършената конфигурация.

Качествата на модулната система се дължат основно на 18 мм плочи ЛПДЧ както и здраво термично залепен кант. Това е обзавеждане, което ще използвате с удоволствие. Лесно за поддръжка и почистване, удобни механизми за отваряне и затваряне са в основата на това този свеж вариант да бъде предпочетен от все повече домакинства, които държат на елегантното и модерно оборудване.

За още по-елегантен ефект модела разполага и с козирка за горния ред шкафове, в които е включено и осветление. Ето, че ако искате новата ви кухня да бъде:

  • Свежа;
  • Стилна;
  • Елегантна;
  • Модерна;
  • Актуална;
  • Функционална и практична.

Всичко това има едно име, а именно Версаче – кухнята, която е в готовност да сбъдне и най-смелите ви мечти.