Важни критерии при покупка на градинска шатра

Градинска сгъваема шатра

Идеята за аранжиране на градината и двора с шатра вместо чадър си има своите основания. Предвид това, че се осигурява много по-голяма площ на засенчване е необходимо да подчертаем, че действително се касае за осигуряване на много по-приемливи условия за престой на открито. Но при такъв тип инвестиция е редно клиента да се фокусира върху някои забележителни критерии, които биха му позволили да гарантира приятна и многофункционална атмосфера. За да не пропуснете нещо важно днес ще ви разкрием защо се нуждаете от градинска шатра водоустойчива mebeliarena.

Издръжливост на влага – основен приоритет при избиране на съоръжение за двора

Въпреки, че през лятото основно търсим ефективно решение, което да ни осигури слънцезащита то няма как да не споделим, че когато се касае за подобряване на зоната за релаксация и отдих това, от което би било добре да се възползваме е вариант шатра, която да е с гарантирана издръжливост на влага. Това на практика означава, че дори да вали дъжд покривалото няма да пропусне и ще си останете на сухо.

Разбира се, че трябва да сте подготвени за различни обстоятелства и условия, с които времето може да ви изненада. Определено това, което би било разумно е да се възползвате от:

  • Модел, който е изработен от алуминиева или прахово боядисана конструкция, защитен от корозия;
  • Устойчивост на покривалото на агресивното ултравиолетово лъчение;
  • Оптимална плътност и влагозащита на покривалото, което е изработено от здрав полиестерен плат.

Когато шатрата е водоустойчива то това ви гарантира, че можете да я използвате при най-разнообразни условия – дъжд, слънце, вятър. Изключително високоефективни са особено моделите, които разполагат и с допълнителни страници, които могат да бъдат използвани при по-екстрени климатични промени.

По-висока ли е цената на водоустойчивите

шатра Всъщност не се предлагат на пазара градински шатри с обикновени текстилни покрития, които при намокряне пропускат вода. Днес конкуренцията и в този бранш е достатъчно голяма за да могат да се вземат предвид използването на различни материали, които са максимално надеждни и способни да предотвратят пропускането на влага в шатрата.

По отношение на цените при водоустойчивите шатри ще споделим, че всъщност са съвсем нормални. Основните разлики при офертите се наблюдават от:

  • Размерите на съоръжението;
  • Плътност на водоустойчивото покритие;
  • Вид на основата и конструкцията;
  • Екстри – наличие на страници, мрежа против насекоми и други.

Изгодни и с гарантирано качество идеи се предлагат от онлайн магазин Арена. В случай, че сте заинтересовани от добрите цени е време да се възползвате от предложенията още сега.