Какъв вид холна гарнитура да изберем за интериора на големия и просторен апартамент?

Има много облагодетелствани семейства, които разполагат с по-големи апартаменти. Те имат възможност да отделят повече внимание на интериора, без да са ограничени от малкото пространство. Ако и вие сте от тези късметлии, ще ви дадем няколко ценни съвета как да направите дневната по-удобна и елегантна. Интериорните дизайнери препоръчват да заложите на голяма холна гарнитура Венус, тъй като тя ще запълни стаята по най-добрия начин и ще ви създаде нужния комфорт. Разгледайте актуалните оферти в сайта и научете подробности за техните характеристики и функции.

Как да изберем подходящата мека мебел?

Нормално е в по-малките апартаменти да се инсталира само един компактен диван, но ако вие разполагате с повече пространство, е добре то да бъде запълнено по правилния начин. Предлагаме ви да заложите на голяма холна гарнитура, която включва два различни дивана фотьойли и табуретки. Всяка мебел трябва да бъде поставена на подходящо място, за да се използва безпроблемно и да изглежда стилно в помещението. Когато стаята е голяма и не сте ограничени от пространството ви съветваме да инсталирате двата дивана един срещу друг като между тях изберете красива и удобна масичка.

Единият от тях може да разположите между диваните, а другия до библиотеката и прозореца. Там може да оформите втора зона за почивка и четене. Холните гарнитури се състоят от различен брой елементи, а вие имате възможност да вземете едни от най-големите комбинации с достатъчно различни модули. Диваните разполагат с механизъм за разтягане и мога да се използват като спалня. От Венус ви препоръчват следната опция. Холна гарнитура Калифорния:холна гарнитура

  • холна гарнитура „Калифорния“ е комбинация от стилни мебели за Вашия дом;
  • в нея са включени триместен диван, два фотьойли и две табуретки;
  • диванът и фотьойлите са с функция сън (чрез клик-клак механизъм), бързо и лесно се преобразуват в удобни легла;
  • холната гарнитура е съставена от висококачествени материали, осигуряващи комфорт, мекота и здравина.

Много добро предложение за големите и стилни апартаменти, в които мебелите ще изглеждат прекрасно.

Заслужава ли си да изберем луксозно и скъпо обзавеждане?

Мебелите, с които се обграждате в ежедневието, имат важна роля за това да се чувствате добре у дома и да си почивате качествено. Важно е да изберете добре изработени артикули, които ще може да използвате по-дълго време и те ще изглеждат все така модерно. Специалистите ще ви препоръчат да инвестирате по-сериозна сума в обзавеждането за дневна като една от най-важните зони във всяко жилище. Луксозните холни гарнитури ще ви впечатлят с красивия си дизайн и стил.