Важно ли е какъв модел холна маса ще поставим в дома си

маса

Грешно е схващането, че по-малките мебели нямат толкова голямо значение за обстановката и практичността в един дом. Ясен пример за това е холната масичка, която има извънредно важна роля и липсата ѝ би направила обстановката неуютна и неудобна. Това, че е важна си личи и по факта, колко много различни и актуални модели се появяват в търговската мрежа. Ако разгледате каталога на онлайн магазин Venus.bg ще ви направи огромно впечатление качественото изпълнение на тези артикули и комбинацията от материали, които са използвани за направата им.

Основни предимства на практичните холни маси

Този елемент от интериора в никакъв случай не е само декоративен, тъй като върху холната маса поставяме различни неща през деня. Сутрин може на нея да си пием кафето седнали удобно на дивана, бихме могли и да похапваме нещо, докато гледаме телевизия, а когато ни дойдат гости да им сервираме коктейли и почерпка, отново благодарение на комфорта създаден от тази мебел.

Много удобно е ако имаме допълнителен плот под основния, защото там може да подредим всички неща които в момента не са необходими и да разтребим възможно най-бързо. Класическите като дизайн модели са допълнени с механизъм за повдигане на плота и за разтягане. Това вече е гаранция, че може да посрещате повече гости, без да се притеснявате. Venus.bg ще ви изненада приятно със следното предложение. Холна мебел с 2 бр. Помощни модела Dunya – орех/крем: "холна маса venus.bg"

  • комплект „Dunya“ съдържа една основна част с две подвижни помощни;
  • може да се ползва една цяла овална холна маса с интересен дизайн и три маси поотделно;
  • подходящи са за обзавеждането на Вашия хол или всекидневна;
  • плотовете са изработени от МДФ, краката от бук масив.

Сами виждате, дизайнерите колко креативно са подходили при създаването на този модел. Практичност, стил и раздвиженост които ще направят всеки дом комфортен и удобен.

С кои критерии трябва да се съобразим инвестирайки в подобна мебел

Няма как да купим първия модел който ни е привлякъл вниманието, защото предварително трябва да сме сигурни, че неговите размери са подходящи за стаята и за меката мебел. Формата и размера на дивана оказва сериозно влияние за това какъв тип холна маса ще изберем. Разбира се има универсални модели, които се комбинира с всички варианти, но е добре да премислим въпроса и да вземем нещо което наистина би изглеждало елегантно и красиво. Пред ъглов диван без проблем може да поставим правоъгълна или кръгла масичка, защото той е мебел която не задължава.