Как да изберем най-удобната кухненска маса

маса за трапезария

Когато избираме кухненска маса за дома непременно трябва да обърнем внимание на нейния размер, здравина и материалът от който е изработена. Това е мебел от която очакваме много удобство по време на хранене, тя се използва от цялото семейство, а освен това на нея настаняваме и гости от време на време. От друга страна кухненската мебел трябва да се съчетава с останалото обзавеждане в помещението, за да бъде всичко синхронно и да създава уютна атмосфера. Венус разтегателна маса е чудесен избор, ако не разполагате с много пространство, но искате да имате удобна и голяма мебел.

Как да подходим когато избираме нова кухненска маса

Днес ще споменем някои важни критерии за избор на подобна мебел, които със сигурност ще ви помогнат по-лесно да се сдобиете с нова и удобна кухненска маса. За начало обърнете внимание на формата на плота. Той може да бъде правоъгълен, елипсовиден, квадратен или кръгъл. Кой ще предпочетете зависи основно от размера на помещението и вашите виждания за естетика. Когато преценете размерите имайте предвид, че всеки трябва да може свободно да извади стола си и да го използва, без да бута някакви предмети или да го опира в стената. Препоръчително е домакинята да може свободно да преминава зад столовете, за да сервира. Когато помещението не е достатъчно голямо винаги може да се възползвате от разтегателните модели с чиято помощ при нужда ще имате повече площ за сервиране. Венус представя – Разтегателна кухненска маса LOFT (138+45)/85/75 см. – Сив 818 / Бял:разтегателна маса

  • Кухненска мебел „LOFT“ е класически модел за хранене със здрави метални крака и правоъгълен разтегателен плот;
  • Дебелината на плотът е 36 мм;
  • С помощта на допълнителна плоскост може да се разтегне до 183 см;
  • Изработена от качествено ПДЧ и метал с прахово покритие;
  • Маса „LOFT“ лесно се вписва към интериора на всеки съвременен дом, а защо не и в офиса.

Класическият правоъгълен плот винаги е добър избор, ако разполагате с необходимото пространство. В направата на модерните мебели се влага доста метал, който е достатъчно здрав материал и винаги говори за едно високо качество на продукта.

Да купим ли модел с разтегателен плот

Отговорът на този въпрос е категорично – Да, защото винаги е добре да имаме функционални мебели, които ще използваме по предназначение. Кухненската маса няма да заеме твърде много място, но когато имате гости и ви е необходимо повече лесно ще може да използвате разтегателния плот и да се чувствате удобно и комфортно. Изберете съвременен модел с такъв механизъм и създайте перфектната трапезария, предразполагаща към дълги вечери и събирания с приятели.