Как да обзаведем красива и уютна детска стая с мебели в комплект

детско обзавеждане

В забързаното време в което живеем е важно да имаме бързи решения когато обзавеждаме жилището си. Съвременните интериорни проекти, предлагат мебелите в комплект което спестява на клиента много обикаляне по магазините и инвестиране на големи суми. Това предложение е много подходящо за детската стая, защото малчуганите трябва да имат най-доброто. Мебели Венус е търговецът в чиито каталог ще намерите много и различни комбинации, подходящи за деца в различни възрастови групи. Избирайте разумно и внимателно, за да създадете  уютна и комфортна среда за вашето съкровище.

Лесно ли е да открием правилните мебели за детската

Когато отделните елементи са съчетани в готов комплект много по-лесно ще откриете точното обзавеждане. Производителят не е пропуснал нищо важно от което ще се нуждае вашето дете в стаята си. Винаги присъства  удобното легло. Дори ще намерите комплекти с двуетажни легла, ако обзавеждате стая за две деца. Друг важен елемент от интериора е гардеробът. В него ще подреждате дрешки и други вещи, затова трябва да бъде достатъчно удобен. В комплектите за детската стая има още бюрото, шкаф и скрин. В зависимост от вашите предпочитания има най-различни конфигурации с повече или с по-малко елементи. Всички артикули са качествено изработени от доказани материали и най-вече притежават търсената функционалност. Улисани в тези параметри, не бива да пренебрегвате и външния дизайн. Нека цветовете са светли и свежи любими на детето. Венус тук ще ви запознае с характеристиките на – Модулно детско обзавеждане в комплект Сити Конфигурация 1 – Олд стйл/Графит:модулно обзавеждане

  • Готова модулна конфигурация „Сити „ се състои от легло с табла и две чекмеджета;
  • Бюро с чекмедже и вратичка и етажерка;
  • Голям трикрилен гардероб с две чекмеджета отдолу;
  • Притежава всичко необходимо за обзавеждането на една детска или юношеска стая;
  • За по-голямо удобство вратите са оборудвани със специални панти за плавно затваряне;
  • Леглото е подходящо както за еднолицев, така и за двулицев матрак;
  • Гардеробът е с удобно разпределение – два лоста за закачалки и рафтове в средата.

Практичен и удобен комплект за детска, който ще направи детето истински щастливо.

Защо да купим комплект за детска стая от интернет магазин

В онлайн пространството много по-лесно ще намерим необходимите мебели, които освен това са на едно изключително високо ниво. Търговците представят на едно място множество производители, което винаги ви дава перфектен избор. Не губите време и поръчвате мебелите за по-скромна сума. Редовно търговците представят намалени модели, които са най-добрата оферта на пазара изобщо. Към бонусите може да добавим различни видове подаръци изразяващи се например в матрак или възглавници. Изненадайте детето с чисто нова и функционална стая с покупка онлайн.