Открийте мека мебел по ваш вкус в магазин Венус

дивани

Любимата стая във всеки дом е всекидневната или още наречена хол. Място, където всеки с голямо удоволствие се настанява удобно на дивана за да гледа телевизия, да слуша музика, да чете книга или просто да релаксира. Често това е и помещението в което посрещаме близки и приятели. Те също трябва да се почувстват уютно и да бъдат посрещнати сърдечно. Съвременната мека мебел Венус ще разкрие пред вас великолепни и разнообразни модели, подходящи за всеки интериорен дизайн. Детайлно измерете стаята и съставете нужния план, след което изборът става значително по-лесен.

Как да откриете подходящият вид мека мебел Венус

Както вече споменахме размерът на стаята до голяма степен ще определи видът мека мебел Венус, който ви е необходим. Холовите гарнитури, които включват диван двойка и тройка, фотьойл и табуретки са чудесно решение за големи пространства. Те ще внесат нужния комфорт и ще запълнят помещението по един наистина елегантен начин. Ако пък този вариант ви се вижда обемен, тогава търговците предлагат практични ъглови дивани. Те са компактни, не заемат много място и в същото време са снабдени с много полезни функционалности – имат ракла и сгъваемо легло.Холова гарнитура

Днес ще ви представим – две идеи за мека мебел Венус:

  • Ъглов диван Луи – красив модел, който се трансформира в двойно легло. Металната носеща конструкция гарантира здравина и устойчивост, а под лежанката е монтирана практична ракла;
  • Диван двойка Парма с функция сън – луксозна мека мебел Венус, която се превръща в удобно легло. Висококачественият дунапрен осигурява комфорт, мекота и здравина, а имате възможност да изберете и цвят, който ще отива на останалото ви обзавеждане.

Когато купуваме обзавеждане неизбежно е да се сблъскаме и транспортирането му до нашия дом. Това обаче няма да е проблем, тъй като меката мебел Венус ще ни бъде доставена бързо и надеждно до вратата.