Лесно ли е да намерим подходящ и модерен ъглов диван

ъглов диван палм диоми

Има доста мебели важни за уюта и комфорта в едно жилище, но може би най-главната сред тях е меката мебел. Холът все пак и любима стая за семействата в която се събират след дългия ден и прекарват време в приятни забавления и разговори, настанени удобно на дивана. За тази цел трябва да обзаведете по възможно най-добрия начин с модерни качествени мебели. В момента най-предпочитани са ъгловите дивани, които са с достатъчно големи габарити и множество допълнителни функции. Разгледайте каталога на онлайн магазин https://www.venus.bg/, където може да разгледате различни дизайни, стилове и размери ъглови модели.

Как да изберем точния холов ъглов диван

Ще бъде правилно първо да се съобразите с размера на хола който обзавеждате. Вариантите в каталога на интернет търговеца са наистина разнообразни и със сигурност ще откриете точните размери, за да имате една подходяща мебел, която нито изглежда прекалено обемна за пространството, нито прекалено малка. Всеки един от ъгловите дивани е изработен от качествени материали, така че се постарайте да откриете подходящия, защото ще го ползвате много дълго време. Не пропускайте възможността да се сдобиете с многофункционален артикул снабден с механизъм за разтягане, както и с допълнителни места за съхранение под формата на чекмеджета или ракли. Клиента има право да избере и тапицерията на която трябва да отделите повече внимание. Старайте се цветовете ѝ да подхождат на интериора, да е износоустойчива и приятна на допир. Магазин Venus.bg има за вас точния модел. Ъглов холен диван Емона с функция сън и 2 бр. Ракли:холов ъгъл емона

  • Ъглов холен диван „Емона“ е практичен и удобен, състоящ се от две части;
  • Към него са включени декоративни възглавнички, пълни с дунапренов пух;
  • Калъфите се свалят и са с цип;
  • Седалката е изработена от дунапрен, който е еластичен;
  • Разполага с функция сън – чрез издърпващ и въртящ се механизъм, за спокоен и пълноценен сън;
  • Снабден е с две ракли за багаж – голяма с две отделения и по-малка, която може да се ползва за нощно шкафче.

Практична и стилна мебел, която перфектно ще допълни всеки хол и ще го направи много по-удобен и уютен.

Защо да изберем разтегателен ъглов диван за хола

Винаги е от значение да купуваме мебели, които могат да бъдат използвани по повече от един начин. Така ще се радваме на много комфорт и удобство в жилището. Разтегателният механизъм може да бъде използван дори ежедневно, без това да повреди по някакъв начин модела. Много семейства с малки апартаменти се доверяват на такъв вид артикули и си осигуряват качествено място за сън без да обзавеждат допълнителна стая.