Кое обзавеждане ще направи спалнята модерна и красива?

Да се настаните комфортно в дома си е нещо, за което следва да се погрижите сами. Тук покупката на качествени и функционални мебели е задължителна, тъй като чрез тях ще постигнете визуално красив интериор и търсеното удобство. Виж на venus.bg новите спални комплекти. Те са професионално съчетани и съдържат всички необходими модули, за да имате уютна стая за почивка и вещите ви да са добре организирани. Мебелите са конструирани от здрави и надеждни материали, приятни са на допир и разполагат с множество съвременни удобства.

Защо да изберем модерен готов комплект?

Стаята, в която спите се използва активно, но мебелировката не се подменя толкова често, както в останалите помещения. Ако искате да се чувствате наистина комфортно и да обитавате една модерна среда, ще трябва да помислите за обновление. Вече няма защо да губите време в търсене на отделните елементи, които трябва да комбинирате. Доверете се на готовите комплекти за спалня, при които всеки артикул е изработен в една продуктова серия.

Това ви дава гаранция за пълен синхрон и ще направи стаята наистина уютна. Имате възможност да избирате между различни стилове, дизайни и размери, с което ще персонализирате мебелите спрямо вашите очаквания. Задачата ви е изключително лесна, защото просто трябва да измерите свободното място и да изберете, къде ще инсталирате отделните модули. Съобразете се с това колко дрехи е вещи имате да съхранявате и дали ви е необходимо голямо и просторно легло или по-компактно също ще ви свърши работа. От Venus.bg предлагат – Спален комплект Класик К 963 – 2x 90/200 см, Дъб суров / Бяло гладко:спален комплект

  • „Класик К 963“ е модулна конфигурация за обзавеждане на спалнята;
  • Комплектът за спалня включва две легла с ниши, чекмеджета и повдигащ механизъм с амортисьори, разкриващи подматрачно пространство за багаж;
  • леглата може да се използват с еднолицеви матраци 90/200 см;
  • комплектът притежава гардероб с три врати;
  • огледало, чекмедже, лост и рафтове;
  • гардероб с две врати, чекмедже и рафтове;
  • шкаф с четири вратички и чекмедже;
  • за изработката на спалнята се използва ПДЧ, в цветовете: дъб суров/бяло гладко.

Модерно и красиво обзавеждане в комплект, което перфектно ще се впише във всеки съвременен дом.

Защо мебелите направени от ПДЧ са предпочитани?

Този материал се наложи в последните години, защото осигурява здравина и удобство. Мебелите направени по този начин се отличават с красивия си дизайн и могат да бъдат предложени в най-различни цветови комбинации. Пдч-то обикновено разполага с ламинирано защитно покритие. То дава една по-добра визия на всички артикули и шанс да ги почиствате безпроблемно. Цената е достъпна, предвид високото качество и това е причината потребителите да избират именно такова обзавеждане за спалнята.