Как лесно да изберем функционален шкаф за обувки?

шкаф за обувки

Откриването на нови и качествени мебели вече стана много по-лесно, тъй като те се предлагат онлайн. Само от едно място бихме могли да обзаведем целия апартамент с нови и елегантни неща, които биха си подхождали и ще ни носят много комфорт. Ще се спрем по конкретно на антрето, тъй като то е първото помещение от жилището, в което попада всеки от нас както и гостите ни. Тук могат да се поставят различни мебели, но може би най-важните са практичните шкафове за обувки. Те имат основна роля за това мястото да бъде чисто и подредено. Добре е внимателно да обмислим покупката и да се спрем на най-удобните за нашето семейство.

На какви критерии трябва да отговаря шкафът за обувки?

Този вид мебел е по характерна от останалите, тъй като се помещава в коридора. Той е малък като размери. Точно за това дизайнерите са измислили ветрилообразното отваряне, което дава възможност да поберем повече чифтове, благодарение на двуредовия механизъм. Самата мебел изглежда достатъчно компактно, за да се съчетае с интериора на тази зона и в същото време е функционална и побира доста неща.

Моделите могат да бъдат разнообразни като дизайн и форма, което позволява да вземем повече от един шкаф за обувки. Ако едната мебел е вертикална, другата може да бъде от типа на пейките и така ще има абсолютен синхрон и баланс между различните артикули.

Щом купуваме нещо подобно трябва да сме сигурни, че е изработено от здрави материали и няма да се повреди от влагата и замърсяванията, с които може да бъде в досег. Магазин Venus.bg препоръчва следния модел. Шкаф за обувки Вектра 2 – механизъм, 70/23/83h см, Дъб сонома:шкаф

  • „Вектра 2“ е подходящо допълнение за коридор или антре;
  • изработва се само по поръчка, в модерни цветове: Тъмен/Пясъчен дъб, Венге амбър и Дъб сонома;
  • шкафът за обувки разполага с двуредов механизъм за съхранение.

Компактна и много практична мебел, подходяща за всяко антре, независимо от неговите размери.

Шкаф за обувки в какъв дизайн и цвят да изберем?

Разбира се външният вид на артикулите също е от значение, защото оформяме един интериор, който трябва да бъде максимално балансиран и естетичен. Хубаво е шкафът за обувки да се комбинира визуално с портмантото и гардеробчето, които ще присъстват в помещението. Препоръчително е те да бъдат направени от един и същи материал в близък цвят, за да се създаде красиво и елегантно излъчване, което създава уют и гостоприемство. Прегледайте всички оферти в онлайн магазина и променете обстановката в жилището си с новата покупка.